Opskrifter » Bagværk » Småkager & Cookies » Chokoladecookies med Karamel & Havsalt


Print opskriften p Chokoladecookies med Karamel & Havsalt Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladecookies med Karamel & Havsalt opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladecookies med karamel & havsalt:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokoladecookies med Karamel & Havsalt:

18-20 stk.

Rør farin, rørsukker, smør og vanille blødt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hver.

Bland mel, kakao og salt, og rør det i dejen - den skal bare blandes hurtigt.

Hak til sidst chokoladen groft, og tilsæt den.

Sæt 2/3 af dejen ud som cookies på en bageplade med bagepapir. Der skal være god aftand imellem dem, da de flyder en del ud.

Lav en fordybning i midten, og læg en god teske dulce de leche i fordybningerne, og fordel så resten af dejen over karamellem (behøver ikke at være fuldstændig dækket).

Drys kagerne med havsalt, og bag dem ved 200°C i 12-15 minutter. De er færdige, når de er gyldenbrune i bunden, og karamellen bobler.

Lad kagerne køle af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt beholder, hvis de ikke skal spises med det samme.

Chokoladecookies med Karamel & Havsalt opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Chokoladecookies med Karamel & Havsalt Print opskrift

Andre spændende opskrifter i småkager & cookies kategorien

Fedtebrød Mors Lækre Chokoladesmåkager Peanutbutter Cookies Pleskner Chokolade-Valnødde Cookies Svenske Chokoladebrød