Opskrifter » Bagværk » Tærter » Chokoladetærte med Knas


Print opskriften p Chokoladetærte med Knas Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladetærte med Knas opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladetærte med knas:Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokoladetærte med Knas:

8 personer.

Start med dejen: Sigt melet ned i en stor skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt flormelis og saml dejen med æggeblommen og lidt vand. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den raskt sammen. Pak dejen ind i film og lad den hvile koldt i 30 minutter.

Forvarm ovnen til 190°C.

Rul dejen ud på et meldrysset bord og beklæd et tærtefad af metal med løs bund på 23 cm i diameter med den. Læg et stykke bagepapir oven i og fyld op med tørrede bønner. Blindbag bunden i ovnen i 15 minutter. Løft bagepapiret med bønnerne op. Skru ovnen ned til 180°C.

Bring mælk og fløde i kog i en gryde, tag gryden af blusset og tilsæt chokoladen. Rør godt rundt, til chokoladen er helt smeltet og glat. Pisk æggene sammen og hæld dem i chokolademassen under konstant omrøring og fordel fyldet oven på tærtebunden. Bag tærten i 15 minutter, tag den ud af ovnen og lad den stå og sætte sig i 1 time.

Ummidelbart inden serveringen kommes ingredienserne til knaset i en foodprocessor og blendes kort i et par sekunder ad gangen. Drys blandingen ud over tærten og servér straks.

Chokoladetærte med Knas opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Chokoladetærte med Knas Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Jordbærtærte Banoffee Pie med Valnøddebund Mississippi Mud Pie Hindbærtærte Tærte med Chokolade & Makrontop Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is