Opskrifter » Bagværk » Tærter » Marengspie med Citruscreme


Print opskriften på Marengspie med Citruscreme Print opskrift

Del på Facebook

Marengspie med Citruscreme opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marengspie med citruscreme:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Marengspie med Citruscreme:

Tryk dejen ud i formen, prik den og forbag 10-15 minutter. Tag formen ud af ovnen og stil til side.

Bland appelsinjuice, honning, Maizena og vanillesukker i en gryde, ikke aluminium. Bring det i kog under omrøring og lad det simre lidt. Pisk æggeblommerne i og varm op under stadig piskning. Tilsæt revet citronskal og fedtstof. Tag gryden fra varmen og lad cremen svale, ca. 5 minutter.

Pisk æggehviderne med vinsyren til fast skum med mixer. Pisk sukkeret i lidt ad gangen ved høj hastighed. Pisk vanillesukkeret i.

Hæld citruscremen i piebunden og fordel marengsen henover og helt ud til kanterne. Bag til marengsen er gylden (8-10 minutter). Lad svale ca. 1 time på en rist. Lad stå i køleskabet mindst 2 timer før servering.

Marengspie med Citruscreme opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Marengspie med Citruscreme Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Tærte med Chokolade & Makrontop Hindbærtærte Banoffee Pie med Valnøddebund Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Æbletærte med Mandellåg Mississippi Mud Pie