Opskrifter » Desserter » Fromager & Mousse » Chokolade-Rom Mousse


Print opskriften p Chokolade-Rom Mousse Print opskrift

Del på Facebook

Chokolade-Rom Mousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade-rom mousse:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Chokolade-Rom Mousse:

Til 4 personer.

Kom chokoladen i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt op med vand og bring den i kog. Tag den fra varmen og sæt skålen over gryden, uden at lade den komme i berøring med vandet. Rør nogle gange, indtil chokoladen er smeltet. Lad den afkøle.

Pisk æg og sukker med elpisker i en lille skål ca. 5 minutter, indtil blandingen er tyk, lysegul og fyldig.

Kom blandingen i en stor skål og vend den smeltede chokolade og rom i, og lad det afkøle, og vend så flødeskummet i, så det akkurat er blandet.

Fordel moussen i 4 forme eller glas og sæt den i køleskab 2 timer, eller indtil den er stivnet.

Chokolade-Rom Mousse opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Chokolade-Rom Mousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fromager & mousse kategorien

Karolines Citronfromage Lakrids Panna Cotta Ymerfromage Hyldeblomst Fromage Hyldeblomstfromage Chokolademousse a la After Eight