Opskrifter » Desserter » Is » Indbagt Isbombe


Print opskriften på Indbagt Isbombe Print opskrift

Del på Facebook

Indbagt Isbombe opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave indbagt isbombe:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Indbagt Isbombe:

Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Rør smørret i.

Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen. Bland chokoladen heri.

Tilsæt mel, bagepulver og nødder.

Lav en form af stanniol, som fores med bagepapir (25*10 cm). Bag bunden i 15-20 minutter ved 175°C.

Til marengsen piskes æggehviderne helt stive med sukkeret, og til sidst tilsættes citronsaften.

NÃ¥r desserten skal serveres:
- Læg bunden i et ildfast fad.
- Fordel hindbær på bunden
- Skær isen i 2 cm tykke skiver, og fordel dem på bunden (de må gerne ligge hen over hinanden).
- Fordel marengsen, så den dækker alt isen.

Stil desserten i en forvarmet ovn et par minutter (eller til marengsen er gylden) ved 250°C.

Indbagt Isbombe opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Indbagt Isbombe Print opskrift

Andre spændende opskrifter i is kategorien

Lækker Vanilleis Nem Isdessert Champagnesorbet Vanilleis med Rabarberkompot Chokolade-Mango-Stracciatella Is Hjemmelavet Skildpaddeis