Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fishermans Lunch
Fishermans Lunch opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fishermans lunch:
- 2 dl majs
- 1 løg
- 100 g revet ost
- 1 tsk havsalt
- 50 g skummetmælk
- 250 g torskefilet
- 250 g laks
- 2 dl frosne ærter
- 5 dl mornay sauce
- 500 g kartofler
- Lidt smør
- Lidt mælk
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fishermans Lunch:
Til 4 personer.
Kog kartoflerne, hæld vandet fra og lav kartoffelmos (smør, mælk, salt og peber). Lad den stå imens du fortsætter.
Skær fisken i mundrette stykker, og læg dem i bunden af et ildfast fad sammen med ærter, hakket løg og majs.
Hæld mornay saucen over, dæk med kartoffelmosen og revet ost på toppen.
Bages ved 200°C (varmluft) i ca. 35 minutter eller til den er gylden og sprød.
Serveres med salat eller grøntsager.
![Fishermans Lunch opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.