Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Chiligryde med Safranris


Print opskriften på Chiligryde med Safranris Print opskrift

Del på Facebook

Chiligryde med Safranris opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chiligryde med safranris:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chiligryde med Safranris:

Skær kødet i terninger eller strimler og brun det i en gryde i 1½ spsk af fedtstoffet. Drys melet over.

Hak løget og svits det i en stegepande i resten af fedtstoffet. Kom løgene i gryden og kog panden af i lidt bouillon. Hæld det i gryden og tilsæt resten af bouillonen, tomatpure, salt, chilipeber, hvidløg og merian. Lad retten småsnurre under låg ca. 40 minutter eller til kødet er mørt.

Kog bouillon op til risene. Tilsæt salt og safran. Kom risene i og lad dem småkoge under låg ca. 20 minutter.

Fjern kernerne fra peberfrugten og skær peberfrugt og tomater i mindre stykker. Kom det i retten.

Vend risene i, og servér.

Chiligryde med Safranris opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chiligryde med Safranris Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Millionbøf Pariserbøf Sorte Gryde Karrykål med Hakket Oksekød Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt Dansk Moussaka