Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » EfterÃ¥rsgullasch


Print opskriften på EfterÃ¥rsgullasch Print opskrift

Del på Facebook

Efterårsgullasch opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave efterårsgullasch:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Efterårsgullasch:

Puds kødet rent for sener og hinder og skær det i mindre stykker.

Bland salt, peber og mel i en pose og ryst kødstykkerne heri.

Varm halvdelen af fedtstoffet op i en stegegryde og brun kødstykkerne godt heri.

Pil løget og hak det. Kom løg og enebær i gryden og spæd med bouillon. Lad retten småsnurre under låg ca. 1½ time eller til kødet er mørt.

Rens imens svampene og rist dem på en tør pande til det meste af væden er fordampet. Kom resten af fedtstoffet og fløden over. Lad svampene småsnurre til fløden er kogt godt ind. Kom dem i gryden og smag til med citronsaft.

Drys med persille og servér fra gryden.

Efterårsgullasch opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på EfterÃ¥rsgullasch Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Ungarsk Gryde Calzone Bolognese Pariserbøf Kartoffellasagne Lasagne Bolognese Hvidkålsret med Oksekød & Ris