Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Okseroulade med Aspargesfyld


Print opskriften på Okseroulade med Aspargesfyld Print opskrift

Del på Facebook

Okseroulade med Aspargesfyld opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave okseroulade med aspargesfyld:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Okseroulade med Aspargesfyld:

Varm grillen. Smør et ovnfast fad let med olie. Skær en stor ca ½ cm tyk plade af kødet. Krydr med peber.

Skær aspargesene i små bidder. Smuldr det sprødstegte bacon. Pil løget og hak det fint. Bland asparges, bacon, løg, parmesanost, worcestershiresauce, salt og timian i en skål.

Fordel blandingen jævnt over kødet. Lad et par centimeter fri i yderkanterne. Rul kødet sammen fra den korte side. Fæstn med tandstikker eller stegenåle.

Læg kødet i fadet og steg det ca. 15 minutter for mediumstegt eller længere for gennemstegt. Vend kødrouladen en gang.

Skær rouladen i 2 cm tykke skiver. Fjern tandtikkerne/stegenålene og anret kødet på et varmt fad. Servér straks, gerne med ris og tomatsalat.

NB! Aspargesene ka erstattes med stegte, skivede champignon.

Okseroulade med Aspargesfyld opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Okseroulade med Aspargesfyld Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Millionbøf med Cocktailpølser Kartoffellasagne Chili Con Carne med Chokolade Lasagne Bolognese Hakket Oksekødgryde Frikadeller med Spidskålssalat