Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Pastel de Choclo (Majs Pie)


Print opskriften på Pastel de Choclo (Majs Pie) Print opskrift

Del på Facebook

Pastel de Choclo (Majs Pie) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave pastel de choclo (majs pie) :



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Pastel de Choclo (Majs Pie) :

Kødbund:

Skær løget i tern og svits dem. Kom kødet i og brun det godt. Kom herefter vin i og lad det simre 5 minutter.

Skær oliven i skiver, kom dem i kødet sammen med rosinerne. Tilsæt spidskommen og smag til med salt og peber.

Lad det hele stå og trække, mens du laver majsmassen.

Majsmasse:

Hæld saften fra majsene og kom dem i en stor gryde.

Klip basilikummet i, men gem 5 topskud til pynt.

Blend massen sammen med en stavblender. Den må godt være lidt grovblendet. Bland fløden i og smag til med salt.

Kom kødet i bunden af 4 ovnfaste portionsskåle og dæk dem til med majsmasse – ca. halvt af hvert.

Pisk æggehviden i hånden med en gaffel og fordel et tynd lag af skummet henover de 4 portionsanretninger og drys en smule sukker på.

Pynt med sorte oliven og kom dem i ovnen 20 minutter ved 200°C, eller indtil toppen er gyldenbrun.

Set i "4-Stjerners Middag - Paula Larrain"

Pastel de Choclo (Majs Pie)  opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Pastel de Choclo (Majs Pie) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Krydrede Kødboller i Tomatsauce Chili Con Carne Chimichanga med Black Bean Salsa Pulled Beef Dansk Moussaka Millionbøf