Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Venøsteaks med Champignonsauce


Print opskriften p Venøsteaks med Champignonsauce Print opskrift

Del på Facebook

Venøsteaks med Champignonsauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave venøsteaks med champignonsauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Venøsteaks med Champignonsauce:

Rist baconskiverne sprøde på en pande, tag dem af og læg dem på fedtsugende papir.

Svits det hakkede løg i baconfedtet, til de er klare. Tilsæt nu 100 g fintsnittet champignon, og rist dem til alt væden er fordampet.

Tag løg og champignon af panden, og smuldr bacon heri. Det hele stødes, til det har en farslignende konsistens.

Pensl steaksene med lidt dijonsennep, og krydr med salt og peber. Fordel ca. 1 spsk af fyldet på hver steak, som herefter rulles sammen og bindes med kødtråd.

Brun rullerne på alle sider, og lad dem stege 5-10 minutter (afhængigt af tykkelse), til de er næsten færdige. Læg dem lunt.

Mens rullerne steger, kan du rense og skære de resterende champignon i skiver - ikke alt for fine. Rist dem i lidt fedtstof på panden. Når de er begyndt at afgive væde, tilsættes rødvinen som skal reduceres til ca. 1 dl.

Tilsæt bouillon, og lad saucen koge ind til ca. det halve. Smages til med salt, peber og eventuelt lidt dijonsennep. Pas på at sennepssmagen ikke bliver for dominerende, og pas på for meget salt, da der er alt i bouillonen.

Til sidst tilsættes piskefløde, og saucen jævner ved svag varme (vigtigt, da den ellers kan skille).

Når saucen er færdig, kommes rullerne heri, og varmes med (ca. et par minutter) sammen med den sky, der er løbet fra rullerne, mens de har samlet sig.

Forslag til tilbehør: kogt broccoli og kartofler (stegte, kogte eller bagte).

Venøsteaks med Champignonsauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Venøsteaks med Champignonsauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i oksekød kategorien

Chili Con Carne Calzone Bolognese Millionbøf med Cocktailpølser Krydrede Kødboller i Tomatsauce Chili Con Carne med Chokolade Kartoffellasagne Alla Anne