Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Farsfad & GrønkÃ¥lstzatziki


Print opskriften på Farsfad & GrønkÃ¥lstzatziki Print opskrift

Del på Facebook

Farsfad & Grønkålstzatziki opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave farsfad & grønkålstzatziki:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Farsfad & Grønkålstzatziki:

Til 4 personer.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på 3-5 mm. Forkog kartoflerne i ca. 5 minutter i letsaltet vand, hvorefter de afkøles og hældes i et fad.

Hak løg og grønkål fint og rør det sammen med kød og bacon. Tilsæt salt, peber og æg og rør godt rundt i farsen. Tilsæt herefter melet og væsken under omrøring. Farsen må gerne være en smule fast i konsistensen, og gerne en smule oversaltet.

Fordel farsen i et jævnt lag henover kartoflerne. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem ovenpå farsen. Fordel smørret i små klatter på toppen.

Steg farsbrødet i ovnen i ca. 45 minutter ved 200°C

Til tzatzikien hakkes grønkålen fint og kommes i en skål sammen med yoghurt og hvidløg. Rør det hele sammen, og smag til med salt.

Farsfad & Grønkålstzatziki opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Farsfad & GrønkÃ¥lstzatziki Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Boller i Karry Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Pulled Pork Pulled Pork Burger med Barbequesauce & Coleslaw Svinemørbrad Fyldt med Champignon & Urter Svinemørbrad med Bacon & Pikantost