Opskrifter » Slankeopskrifter » Dukan » Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg


Print opskriften p Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg Print opskrift

Del på Facebook

Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave dukan - citronmarineret kalvelever & balsamicostegte løg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg:

Til 2 personer.

Fjern eventuelle hinder og sener fra kalveleveren. Læg leveren i et fad. Pres citronsaften over. Krydr med salt og peber. Vend rundt og krydr på den anden side.

Lad leveren trække tildækket i køleskabet i 1 time.

Dup leveren tør med køkkenrulle og skær den i skiver.

Varm en slip-let pande godt op. Fordel olie på panden med et stykke køkkenrulle. Steg leverskiverne ved middelvarme i cirka 4 minutter - ikke alt for rosastegt. Vend skiverne konstant under stegningen.

Opvarm ovnen til 230°C. Pil løgene og skær dem i tynde strimler. Vend dem med balsamico og timian på en plade med bagepapir. Steg løgene midt i den varme ovn i cirka 20 minutter. Krydr med citronskal og salt.

Kan spises fra Fase 1 (Angrebsfasen)

Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Dukan - Citronmarineret Kalvelever & Balsamicostegte Løg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i dukan kategorien

Dukanboller Dukan Rejesalat Dukan Lagkage Dukan Æggekage med Kalkunstrimler og Skinketern Dukan - Lakridsmarengs Dukan Paprikagryde