Opskrifter » Tilbehør » Dips

Dips

24 retter fundet i Dips kategorien.

Ugens Opskrifter:

Nem Mexikansk Dip Satay Sauce Nachos Dip af Flødeost


  1. Raita

    Raita

    Skær agurken i små tern. Skær mynten i stykker. Bland alle ingredienserne - smag til med citronsaft, salt og peber....

  2. Broccomole Dip

    Broccomole Dip

    Blend broccolien sammen med skyren til en homogen og cremet konsistens. Smag til med salt, peber, chiliflager, sukker, citronsaft og ost. Lad det trække en times tid på køl, og smag så yderligere til. Velegnet som dip eller dre...

  3. Helles Hvidløgsmayo

    Helles Hvidløgsmayo

    Tag det hele ud af køleskabet i god tid, så det får ca. samme temperatur. Æggeblommer, presset hvidløg og hvidvinseddike blendes med stavblender. 1 dl olie hældes hurtigt i, og derefter en tynd stråle til den ønskede konsistens....

  4. Guacamole med Tomat

    Til ca. 4 personer (alt efter hvor højt man elsker guacamole) Skovl avocadokødet ud med en ske, hæld det i en skål og pres limesaft over. Fjern kernerne fra tomaterne og snit dem fint. Snit også løg, hvidløg og jalapenos helt f...

  5. Porre-Feta Dip

    Blend porrerne fint, og tilsæt fetaost, græsk yoghurt og presset hvidløg. Blend til ønsket konsistens. Smag evt. til med lidt salt og citronsaft. Hæld en smule olivenolie over inden servering....

  6. Ærtepesto

    Blend alle ingredienserne groft i en minihakker. Serveres evt. til et stykke kød, i en sandwich eller som "dressing" på en salat (evt. spidskål, pærer, vindruer, sukkerærter)....

  7. Aubergine Dip

    Skyl auberginen og skær den over på langs. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir med kødsiden nedad. Bag dem i 30-40 minutter ved 200°C til auberginen er helt blød. Tag skindet af. Svits løg og hvidløg i lidt olie p...

  8. Dip til Grøntsagsstænger

    Rør alle ingredienserne sammen, og stil dippen koldt indtil servering. Ideer til grøntsagsstænger: agurk, gulerødder, slikærter, broccoli, bladselleri....

  9. Hummus med Soltørrede Tomater

    Hæld kikærterne i en foodprocessor sammen med soltørrede tomater, olie, citronsaft, tahini, hvidløg og salt. Kør i 1 minut, og skrab så ned fra siderne og bunden. Kør 1 minut mere. Tilsæt 2 spsk af væsken fra kikærterne. Kø...

  10. Broccoli & Feta Hummus

    Skær broccolien i mindre stykker - brug også stokken. Hæld alle ingredienserne pånær olie i en foodprocessor og brug puls-knappen, til det er blevet ensartet. Dryp med olie imens du bruger puls-knappen til det får den ønskede k...

  11. Edamamecreme med Fetaost

    Bønner, feta og yoghurt blendes. Det er vigtigt at yoghurten er tyndtflydende. Smag creme til med salt og peber. Tip! Har du ikke hvidløgssalt, så blend et par friske fed hvidløg med og smag til med almindelig salt....

  12. Lynhurtig Bearnaise Dip

    Rør pulveret sammen med creme fraichen. Lad det køle lidt af inden servering - til grøntsagsstave....

  13. Skordalia - Græsk Kartoffelhvidløgsdip

    Blend kartoflerne med mandler, eddike, olie og hvidløg. Smag til med salt, og stil dippen koldt, til den skal bruges. Kan bruges som sauce, dip, spread ect....

  14. Fetadip med Rød Peber (Haydari)

    Skær feta og peberfrugt i mindre stykker. Pil hvidløgene Kom derefter feta, peberfrugt, hvidløg og chili i en blander og blend det til en ensartet masse. Gem evt. noget af peberfrugten skåret i små tern, som du kan røre i og gøre ...

  15. Auberginedip

    Forvarm grillen i ovnen. Prik auberginerne over det hele med en gaffel eller et spyd. Anbring dem på en bageplade, der er smurt med olie. Grill dem i ca. 30 minutter, eller til skindet bliver sort, og auberginerne er bløde. Vend dem n...

  16. Smøreost med Sød Chili

    Pisk smøreost, creme fraiche og chilisauce sammen i en lille skål med en elpisker, til blandingen er glat. Rør koriander i. Servér til forskellige grøntsagsstænger (gulerod, agurk, peberfrugt). ...

  17. Avocadodip (Guacamole)

    Flæk avokadoerne, fjern stenene og skrab frugtkødet ud. Mos det med en gaffel. Rør citron- eller limesaft i med det samme for at undgå at mosen bliver brun. Tilsæt resten af ingredienserne og smag til. ...

  18. 3 Dips med Friskost

    Gør peberfrugt og forårsløg i stand. Skær peberfrugten i små tern og forårsløgene i strimler. Rør kvark og creme fraiche sammen. Dip 1: Bland 1/3 af osten med 2 spsk mineralvand og saften af ½ citron. Rør peberfrugt og forår...

  19. Mager Guacamole

    Blend aspargesene til en glat puré. Skræl avocadoen, fjern stenen og hak frugtkødet. Bland aspargespuré, avocado, citronsaft, kvark, salt og cayennepeber i en skål. Rør rundt, så det bliver godt blandet. Udkern og hak tomaterne...

  20. Aioli

    Olien hældes meget langsomt i æggeblommerne, mens der piskes. Smag til med salt og hvidløg (alt efter hvor kraftig, du ønsker den). ...

  21. Cremet Krabbedip

    Læg creme fraiche, Philadelphiaost, løgpulver, paprika og salt i en foodprocessor med kniven monteret og kør det til en ensartet masse. Hak krabbekødet fint. Hæld cremen i den øverste del af en dampkoger eller i en skål som placer...