Opskrifter » Tilbehør » Dips » Aubergine Dip
Aubergine Dip opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave aubergine dip:
- 1 stor aubergine
- 1 finthakket rødløg
- 3 fed presset hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 5 spsk græsk yoghurt
- Tabasco
- Sambal oelek
- Chili
- Saften fra 1 lille citron
- Salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Aubergine Dip:
Skyl auberginen og skær den over på langs.
Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir med kødsiden nedad.
Bag dem i 30-40 minutter ved 200°C til auberginen er helt blød. Tag skindet af.
Svits løg og hvidløg i lidt olie på en pande.
Blend aubergine, løg, hvidløg, basilikum og citronsaft helt fint.
Vend yoghurt i, og smag til med krydderier.
![Aubergine Dip opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.