Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » BlomkÃ¥lsmuffins
Blomkålsmuffins opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave blomkålsmuffins:
- 1 mellestort blomkål
- Lidt olie
- 1 dl majsmel
- 2 æg
- ½ pakke bacontern
- ½ tsk hvidløgspulver
- ½ tsk tørret timian
- 1 håndfuld hakket persille
- 4 cherrytomater
- 1 gulerod
- 1 stængel bladselleri
- 1 hakket løg
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Blomkålsmuffins:
Blend blomkål og gulerod til det ligner ris.
Steg bacon på panden i lidt olie. Tilsæt løget og vend det lidt rundt.
Tilsæt blomkålsblandingen, cherrytomater og bladselleri. Lad det simre nogle minutter.
Tilsæt krydderier og persille og vend rundt i det.
Tag panden af varmen. Pisk æggene med majsmelet og vend det godt rundt i blandingen. Lad det køle lidt af.
Hæld blandingen i muffinforme og tryk det godt ned. Bag dem i 35-40 minutter i en 200°C varm ovn. Lad dem køle lidt af inden de tages ud af formene.
![Blomkålsmuffins opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.