Opskrifter » Tilbehør » Saucer
Saucer
21 retter fundet i Saucer kategorien.
-
Peberrodssovs
Smelt smørret i en gryde. Rør melet i, og tilsæt bouillonen lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mælken, lad sovsen koge et par minutter og smag den til med salt, peber og peberrod....
-
Grøn Grill-Sauce
Bland surmælksproduktet og mayo. Blend persille, mynte, forårsløg, hvidløg og drueagurker. Smag til med salt. Serveres til et stykke godt kød, evt. grillet....
-
Big Mac Sauce
Rør alle ingredienserne sammen, og lad dressingen stå på køl, til den skal bruges. ...
-
Kold Bearnaisesauce
Til 4 personer. Kom alle ingredienserne (undtagen estragon) i en skål, og rør det godt sammen med et piskeris. Smag til med bearnaiseessens, salt, peber og frisk estragon....
-
Fond til Sovs
Brun benene i ovnen sammen med halvdelen af grøntsagerne, som er renset og skåret i passende stykker. Læg herefter benene og grøntsager i koldt vand og lad det koge op. Skum for fedt og urenheder. Tilsæt salt, og lad det koge op ige...
-
Sovs (lavet på hjemmelavet fond)
Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet. Rør det godt sammen og hæld fond på lidt efter lidt. Kog i cirka 10 minutter. Smag til med salt og peber og farv evt. med lidt kulør. Kort før serveringen kan det være en god idé at m...
-
Ribssirup
Hæld ribs, vand, sukker, vanillekorn og vanillestang i en gryde og kog det op. Lad massen simre i ca. 20 minutter. Si derefter massen, og kog den i yderligere 5 minutter. Hæld ribssiruppen på skoldede flasker eller glas og opbev...
-
Pikant Sauce
Sautér grøntsagerne i margarinen i en gryde. Tilsæt tomatpuré og hvidløg. Hæld fløden over, og kog saucen igennem til den har en passende tykkelse. Smag til med salt og peber. Saucen passer perfekt til både fjerkræ, oks...
-
Kinesisk Sursød Sauce
Alle ingredienser til saucen piskes godt sammen i en skål. En pande med en smule fedtstof på varmes op, og saucen hældes på. Pisk til den bliver klar - den kan godt koge uden at brænde på. Hvis der i forvejen skal steges kød el...
-
Whiskysauce
Smelt smørret i en tykbundet gryde sammen med tomatpuré og sukker. Bland peber, salt og rosmarin i, og lad det koge med. Hæld whiskyen ved, og lad det koge et par minutter, til alkoholen er fordampet. Hæld piskefløden og bouil...
-
Karrysovs
Hak løg og æble fint. Svits begge dele i smør. Drys melet over og pisk, til det er opsuget i smørret. Tilsæt karry og lad det bage med. Tilsæt væsken - 1/3 ad gangen - og lad sovsen simre ca. 10 minutter. Smag til med salt o...
-
Aspargessovs
Skræl aspargesene fra hovedet (hvis hvide bruges) - grønne skal blot skylles. Skær eller bræk den nederste træede del af og skær resten i 2-3 cm snitter. Kog hvide asparges ca. 6 minutter og grønne ca. 3 minutter i 4 dl af bouillo...
-
Opbagt Brun Sovs
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet og pisk, til det er opsuget i smørret og opbagningen har taget lidt farve. Tilsæt bouillonen (eller fonden) 1/3 ad gangen - pisk konstant. Kog sovsen godt igennem i ca. 5 minutter. Smag...
-
Frisk Tomatchilisauce
Skær tomaterne i både. Kog tomater og krydderier sammen et par minutter. Purér eller blend det. Smag til med lime- eller citronsaft. Konsistensen skal være tynd. Kan opbevares i et glas med skruelåg i kølkeskabet. Smager g...
-
Remoulade Sauce
Bland først de våde ingredienser. Tilsæt derefter kapers, cornichoner,gulerod og persille. Smag til sidst til med karry...
-
Saucer til Nye Kartofler
Tomatsauce: Skyl og tern tomaterne. Bland med hytteost, creme fraiche og purløg. Smag til med salt og cayennepeber. Olivensauce: Lad olivenerne dryppe af. Pil hvidløget. Kør oliven og hvidløg til en puré i en blender. Rør det med m...
-
Krydderurtesauce
Sautér de finthakkede løg, de skal lige tage lidt farve. Tilsæt hvidvin, og kog lidt ind. Kom fonden i og kog det hele igennem ca. 5 minutter. Tilsæt mælk og tomatpuré og kog igennem igen. Jævn evt. saucen med lidt hvedemel ...
-
Basilikum Creme
Hak eller blend hvidløg og basilikum og bland det i en skål med creme fraiche og sennep. Smag til med salt og peber....
-
Remouladesauce
Bland mayonnaise, agurk, porre og cayennepeber godt i en skål. Dæk med folie og lad det trække i køleskabet et par timer. Rigtig lækkert sammen med fisk, evt. på madpakken...
-
Kaviarsauce
Pil æggene og hak dem fint. Pil og hak løget. Tag avocadoen ud af skallen og skær den i tern. Bland løg og avocado med mayonnaise og creme fraiche. Vend forsigtigt æggene i saucen og vend til slut kaviaren i. Smag til med s...