Madkampen.dk » Ingredienser » Chokolade

Opskrifter på mad med Chokolade

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor chokolade indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Irish Coffee Tærte

    Til 5-6 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand. Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Tryk blandingen ud i en (ca. 23cm) tærteform og bag det i ovnen ved 170°C i 5-6 minutter. Pisk æggeblommer og farin godt ti...


  2. Bountykage med Friske Jordbær

    Kom alle ingredienserne op i en skål og ælt det sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en springform og kom dejen i bunden med en ske og jævn den ud. Sæt den på køl i ½ time. Tænd ovnen på 200°C og bag bunden midt i o...


  3. Bananmuffins med Blåbær & Chokolade

    Giver ca. 15 stk. Frosne blåbær skal IKKE tøes op inden brug. Blødgør fedtstoffet og rør det godt sammen med sukkeret. Tilsæt æggene, et ad gangen. Mos bananerne og kom dem i sammen med havregryn. Hæld mælken i. Bla...


  4. Skildpadde Muffins

    18-20 stk. Alle ingredienserne skal have stuetemperatur. Hak chokoladen groft og smelt det over vandbad - når det er smeltet, tages det af varmen. Lad det køle lidt af. Bland sukker og smør godt sammen - det skal have lidt samme...


  5. Valnøddemuffins

    Pisk æg og flormelis skummende. Tilsæt smør, 3 dl mælk, revet skal og citronsaft, vanillesukker, stødt ingefær, stødt nellike, valnødder og chokolade. Vend bagepulver i mel og vend det i dejen til sidst. Hæld dejen i muffins...


  6. Himmelsk Lagkage med Mars

    8-10 personer. Skær marsbarene i stykker. Smelt chokoladen sammen med smør og sirup i en gryde ved svag/middel varme. Når det er helt smeltet, tages gryden af varmen og rice crispies blandes i. Hæld massen ud på et stykke b...


  7. Muffins med Havregryn & Bananer

    Put alle ingredienserne i en blender, og blend til en ensartet masse. Hæld dejen i smurte muffinsforme (12 stk.). Pynt med chokolade. Bag dem i ovnen ved 200°C i 15 minutter. Lad dem køle af i 10 minutter inden de serveres. ...


  8. Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær

    Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...


  9. Pif Paf Puf Kage

    Skær Mars´ene i stykker og smelt dem sammen med sirup og smør i en lille gryde. Det skal være helt flydende. Hæld Rice Crispies i, og rør det godt sammen. Kom det hele i en kageform (27x20) med bagepapir. Drys chokoladen over...


  10. Bounty Cheesecake

    Smuldt kiksene, evt. i en foodprocessor. Smelt smørret og bland det sammen med de de knuste kiks. Put kikseblandingen i en springform. Pres det sammen og og sæt det i køleskabet. Pisk fløde og sukker til skum og vend det forsig...


  11. Snickers Cheesecake

    Tænd ovnen pÃ¥ 175°C (varmluft). Knus kiksene fint, hak nødderne og chokoladen og bland det hele med smørret. Pres blandingen ned i en springform. Pisk sukker, æg og vanille sammen til en luftig og lys masse. Tilsæt derefter flÃ...


  12. Snickers Cheesecake

    Tænd ovnen pÃ¥ 175°C (varmluft). Knus kiksene fint, hak nødderne og chokoladen og bland det hele med smørret. Pres blandingen ned i en springform. Pisk sukker, æg og vanille sammen til en luftig og lys masse. Tilsæt derefter flÃ...


  13. Varm Julekakao med Pebermynte

    Varm mælken i en tykbundet gryde og smelt den hakkede chokolade deri. Pisk fløden. Kom pebermynteshots i et krus og top med den varme chokolade. Smæk en god klat flødeskum øverst og drys med revet chokolade. Brug sukkerstokken so...


  14. Banan Cookies

    Skræl bananerne og mos dem. Bland havregrynene i de mosede bananer. Vend chokoladen og vanille i bananmassen. Læg klatter af bananmasse på et stykke bagepapir med 2 skeer og bag dem i 13 minutter ved 180°C. Lad dem køle helt af i...


  15. Pavlova Lagkage med Jordbær

    chokolade

    Pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter. Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget. Beklæd 2 plader med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud i 2 cirkler. B...



  16. Den Ultimative Chokoladekage

    Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...


  17. Sønderjysk Rugbrødslagkage

    chokolade

    Hak hasselnødderne groft. Bland rugbrød med mel, majsstivelse, kakao, bagepulver og hakkede hasselnødder. Pisk æggehviderne stive med sukker. Og rør forsigtigt æggeblommerne i, lidt ad gangen. Vend forsigtigt rugbrødblanding...



  18. Kærnemælkshorn med Nougat og Marcipan

    Rør gæren ud i kærnemælken og tilsæt sukker, salt og æg. Smuldr smørret i 2/3 af melet og rør så gærblandingen i. Ælt dejen med resten af melet, så den slipper, men stadig er let og blød. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 ...


  19. Banan & Peanutbutter Is

    Skær bananerne i mindre stykker og frys dem. Hæld de frosne bananstykker i en blender og kør dem sammen med mandelmælk, kokosmælk eller fløde. Tilføj peanutbutter og kanel og blend det igen. Smag til. Hæld det i en plastik...


  20. Baconbrownies

    Tænd ovnen på 190°C og kom bagepapir i en bradepande (A4 størrelse). Rist baconen sprød på en pande. Når den er sprød, skrues der ned for varmen og honningen kommes på panden og fordeles over baconen. Vend det godt rund, tag det...


  21. Flødekarameller a la Daim

    Hæld alle ingredienserne (undtagen chokoladen) i en gryde, og lad det koge 20-30 minutter ved svag varme og under konstant omrøring. Når boblerne begynder at blive sene, og massen karamelbrun, så prøv at hælde lidt karamel over i e...


  22. Hyldeblomst Fromage

    chokolade

    Sæt husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Pisk blommerne lyse og skummende sammen med sukkeret. Vrid vandet af husblasen og smelt den over vandbad. Når den er kølet let af, blandes den med hyldeblomstsaften. Vend det hel...



  23. Limemousse

    Pisk fløden let. Pisk creme fraiche, yoghurt og sukker til sukkeret er opløst. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 minutter og smelt det så over vandbad sammen med limesaft og limeskal. Lad det køle lidt af. Rør husblasen ...


  24. Bikuber I

    Pisk æggehviderne næsten stive, og hæld derefter sukkeret i lidt ad gangen. Når det er blevet marengs, tilsættes citronsaft og vanillesukker. Marengsen skal være godt pisket, så bikuberne kan holde formen. Kom marengsen i en s...


  25. Verdens Bedste Chocolate Chip Cookies

    Til 10 store cookies. Bland og sigt de tørre ingredienser i en skål. Pisk smør, sukker, farin og vanillesukker til du har en lys og luftig masse (ca. 5-7 minutter). Tilsæt ægget og pisk, til massen er godt blandet. Tilsæt ...