Opskrifter » Bagværk » Tærter » Marengspie med Stikkelsbær


Print opskriften på Marengspie med Stikkelsbær Print opskrift

Del på Facebook

Marengspie med Stikkelsbær opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave marengspie med stikkelsbær:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Marengspie med Stikkelsbær:

Sæt ovnen på 150°C. Rul dejen ud. Beklæd derpå en rund form (20 cm i diameter) med dejen. Pisk ægget let og pensl dejen med ægget. Bag bunden i ovnen 3-4 minutter.

Læg stikkelsbærrene i en gryde, bland dem med ½ dl sukker og dæk dem halvt med vand. Bring det i kog og lad dem simre i ca. 10 minutter til bærrene er møre. Rør Maizena og vand sammen og rør det i. Lad blandingen blive jævn. Lad det svale af og hæld det derefter i tærtebunden.

Pisk de 2 æggehvider til skum sammen med eddiken og halvdelen af sukkeret. Vend resten af sukkeret i. Fordel marengsmassen over stikkelsbærrene så bærrene dækkes helt.

Drys sukker ovenpå marengsen og stil pien i ovnen. Bag i ca. 30 minutter til pien er gylden.

Marengspie med Stikkelsbær opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Marengspie med Stikkelsbær Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Hindbærtærte Banoffee Pie med Valnøddebund Pæretærte Jordbærtærte Æbletærte med Mandellåg Mississippi Mud Pie