Opskrifter » Desserter » Kager » Cremet Chokoladekage


Print opskriften p Cremet Chokoladekage Print opskrift

Del på Facebook

Cremet Chokoladekage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremet chokoladekage:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Cremet Chokoladekage:

Varm ovnen til 175°C. Rør sukker og margarine (som skal have stuetemperatur)lyst og luftigt. Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet.

Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen, og bland det skiftevis med mælken.

Pisk æggehviderne til fast skum, og vend det forsigtigt i dejen. Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme, og bag 30-35 minutter, eller til kagerne er gennembagte.

Rør chokoladecremen sammen. Læg den ene kage som bund på et kagefad. Smør 1/3 af chokoladecremen på, og læg den anden kage over. Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket.

Cremet Chokoladekage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Cremet Chokoladekage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Toffifee Cheesecake Brownie med Hindbærmousse Yankiekage Chokoladekage med Chokoladestykker Sydstatskage Nem Cheesecake