Madkampen.dk » Ingredienser » Kvark

Opskrifter på mad med Kvark

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kvark indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Bagt Chokoladecheesecake med Hindbær

    Knus kagerne til smulder og bland dem med smørret. Tryk dejen ned i bunden og op ad kanterne af en springform, der er ca. 24 cm i diameter og beklædt med bagepapir. Sæt den på køl, mens du laver fyldet. Rør kvark og creme fraich...


  2. Rabarbertærte med Marengs (Vægtvogterne)

    12 portioner. Bland hvedemel og majsmel med bagepulver, æggeblomme, kvark og æblemos til en smidig dej. Fordel dejen i en smurt springform, og lad den hvile i køleskabet i ca. 1 time. Skær rabarberne ud i stykker, bland dem med...


  3. Dukan - Cheesecake

    kvark

    Bland ingredienserne til bunden og fordel dejen i en springform. Bag ved 200°C i ca. 15 minutter. Afkøl bunden. Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør kvarken sammen med æggeblommer, skyr, vanille, citronskal o...



  4. Dukan Gulerodskage

    Alle ingredienserne blandes sammen (smag på dejen inden kagen bages, så du er sikker på den er sød nok). Dejen kommes i en silikone rugbrødsform og bages i ovnen ved 200°C i 10 minutter. Herefter skrues ned til 160°C og så bages ...


  5. Kold Blomkålsret med Rejer

    6 personer. Rens og skyl blomkålen. Læg den evt. i koldt vand tilsat salt i 10 minutter. Kog blomkålen i letsaltet vand, til den er knap mør (ca. 15 minutter). Afkøl blomkålen. Læg den godt afdryppede blomkål på et fad. R...


  6. Iskold Tyttebær Ostekage

    Kvark

    8 personer. Pisk æggeblommer, flormelis, vaniljesukker, tyttebærsyltetøj og kvark let sammen. Pisk æggehviderne stive, og pisk fløden til let skum. Vend flødeskummet i æggeblandingen, og vend til sidst forsigtigt hviderne ...



  7. Svinemørbrad med Krydderurter

    1 portion Krydr svinemørbraden med salt og peber, og brun den i olien. Læg den i et ovnfast fad, og steg den færdig i ovnen, 150°C i ca. 15 minutter. Tag den ud, og rul i finthakket dild og persille. Skær alle grøntsager ud i mi...


  8. Kvarkkage med Citron

    Bagetid ca. 1 1/4 time ved 175˚. Smør en springform (24cm i diameter) med smør. Rør smør og sukker godt. Kom æggene i, ét ad gangen, og rør dejen kraftigt ind imellem. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen skiftev...


  9. Tebirkes med Kvark

    12 stk. Bagetid: 12-15 min. ved 225˚. Bland smør og mælk i en røreskål. Rør gæren ud heri og tilsæt øvrige ingredienser (hold lidt af melet tilbage til udrulning) Ælt dejen godt igennem. Rul den med det samme ud i en ...


  10. Makaronifad med Ost

    Kog makaronien i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Lad den løbe af. Læg makaroni, halvdelen af den revne ost og kvarken i lag i et smurt, ovnfast fad. Smelt fedtstoffet i en kasserolle. Rør melet i og spæd op med mælk ...


  11. Kartoffelfrikadeller med Ost

    Dressing: Vend alle ingredienserne sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til. Kartoffelfrikadeller: Kom kartoflerne i en skål og mos dem med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og rør bla...


  12. Vegetarisk Lasagne

    Løgene skæres i skiver og svitses i margarinen. Tomater, bouillon, salt og krydderier tilsættes. Småkoger ca. 10 minutter. Smages til med salt, peber og tomatpuré. Kvarken røres i. Tomatfyld og lasagneplader lægges lagvis i et ...


  13. Flødebolle Lagkage

    kvark

    Pisk fløden stiv, og vend de øvrige ingredienser heri. Bland smørret og kiksene, og fordel det i bunden af en form. Fordel til sidst flødebollemassen ovenpå. Stilles koldt indtil servering. Kan evt. pyntes med striber af smeltet ...



  14. Små Grøntsagspier

    Bland mel, grahamsmel, margarine, kvark og vand til en dej i en skål eller med køkkenmaskine. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for blød. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i 30 minutter. Skræl gulerødder og kålrabi og skær de...


  15. Små Grøntsagspier

    Bland mel, grahamsmel, margarine, kvark og vand til en dej i en skål eller med køkkenmaskine. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for blød. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i 30 minutter. Skræl gulerødder og kålrabi og skær de...


  16. 3 Dips med Friskost

    Gør peberfrugt og forårsløg i stand. Skær peberfrugten i små tern og forårsløgene i strimler. Rør kvark og creme fraiche sammen. Dip 1: Bland 1/3 af osten med 2 spsk mineralvand og saften af ½ citron. Rør peberfrugt og forår...


  17. Mager Guacamole

    Blend aspargesene til en glat puré. Skræl avocadoen, fjern stenen og hak frugtkødet. Bland aspargespuré, avocado, citronsaft, kvark, salt og cayennepeber i en skål. Rør rundt, så det bliver godt blandet. Udkern og hak tomaterne...


  18. Kalkunmousse med Rucola

    kvark

    Puds evt. fedt af kalkun og skinke og skær kødet i små tern. Findel kødet sammen med appelsinsaft og kvark i en blender. Pisk fløden. Skyl citronen i lunkent vand og riv den yderste gule skal af. Hak den fint. Rør det hele i kalkun...



  19. Fransk Citrontærte

    Sæt ovnen på 150°C. Smør en form (20x28 cm). Lad mørdejen tø lidt op. Bland mandler og farin. Drys halvdelen af blandingen over dejen. Rul dejen ud på et melet bord. Vend dejen. Drys resten af blandingen på og rul ud. Beklæd formen...


  20. Marmorerede Chokomuffins

    Sæt ovnen på 200°C. Smør en muffinsplade med fedtstof. Stil pladen til side. Riv halvdelen af chokoladen og hak resten groft. Bland mel, bagepulver og natron godt. Pisk fedtstof og sukker sammen til det er meget luftigt. Tilsæt ...


  21. Cremet Chokoladekage

    Varm ovnen til 175°C. Rør sukker og margarine (som skal have stuetemperatur)lyst og luftigt. Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet. Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen, og bland det skiftevis m...


  22. Eventyrlig Limepie

    Varm ovnen til 200°C. Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej. Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 minutter. Bag i ovnen ca. 10 minutter. Skru ned til 175°C. Rør osten samm...


  23. Eventyrlig Limepie

    Varm ovnen til 200°C. Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej. Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 minutter. Bag i ovnen ca. 10 minutter. Skru ned til 175°C. Rør osten samm...


  24. Æblepie med Gitter

    Bland mel, sukker og stødt kanel i foodprocessoren. Skær fedtstoffet i tern og findel i melblandingen til en grynet masse. Tilsæt kvark, mælk og æg. Kør det sammen til en dej. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for blød. Del dejen i ...


  25. Lasagne med 3 Oste

    Sæt ovnen på 200°C. Smør et ovnfast fad med fedtstof. Brun kødet på en teflonpande. Udkern peberfrugterne og skær dem i tern. Pil løget og skær det i tern. Pil hvidløget. Kør peberfrugt, løg og hvidløg i en blender og tilsæ...