Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tunmousse


Print opskriften på Tunmousse Print opskrift

Del på Facebook

Tunmousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tunmousse:



Opskrift indsendt af


Tunmousse opskrift

SÃ¥dan laver du Tunmousse:

Tunen røres sammen med creme fraiche, mayonnaise, rødløg og purløg. Smages til med salt, peber og citronsaft.

Husblas sættes i blød i koldt vand i minimum 5 minutter, og smeltes i enten vandbad eller microovn.
Husblassen sigtes i tunen og massen hældes i en passende form.

Stilles på køl indtil tunmoussen er "stiv". Kan anrettes enten i formen eller skæres i mindre stykker.

Print opskriften på Tunmousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Laksewraps Arlas Lakseruller Lakseroulade med Spinat og Flødeost Karolines Tunmousse Wraps med Laks & Spinat Fiskelagkage