Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk Bagt med Porrer & Ost
Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk bagt med porrer & ost:
- 2 røde peberfrugter
- 400 g gulerod
- 3 spsk citronsaft
- 200 g ananas
- ½ tsk salt
- Peber
- 2 porrer
- 400 g torsk
- 150 g mager, revet ost
- Evt. lidt chilipulver
- Paprika
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fisk Bagt med Porrer & Ost:
Til 4 personer.
Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir.
Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til salaten). Damp dem et øjeblik (gerne på en tallerken i mikroovn eller på en pande i lidt vand).
Læg porrerskiverne på fisken, og krydr med salt og peber.
Drys ost, paprika og evt. chili over, og bag i ovnen i ca. 15 minutter ved 180°C.
Skræl gulerødderne og skær dem i terninger på ½ x ½cm. Skær peberfrugten i terninger.
Bland gulerødder og peberfrugt med citronsaft og salt.
Snit porreenderne fint, og bland dem i. Skær ananas i tern, og bland dem i.
Serveres evt. med vilde ris.
![Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.