Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk Bagt med Porrer & Ost


Print opskriften p Fisk Bagt med Porrer & Ost Print opskrift

Del på Facebook

Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk bagt med porrer & ost:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Fisk Bagt med Porrer & Ost:

Til 4 personer.

Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir.

Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til salaten). Damp dem et øjeblik (gerne på en tallerken i mikroovn eller på en pande i lidt vand).

Læg porrerskiverne på fisken, og krydr med salt og peber.

Drys ost, paprika og evt. chili over, og bag i ovnen i ca. 15 minutter ved 180°C.

Skræl gulerødderne og skær dem i terninger på ½ x ½cm. Skær peberfrugten i terninger.

Bland gulerødder og peberfrugt med citronsaft og salt.

Snit porreenderne fint, og bland dem i. Skær ananas i tern, og bland dem i.

Serveres evt. med vilde ris.

Fisk Bagt med Porrer & Ost opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Fisk Bagt med Porrer & Ost Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Varm Lakseret med Mornay Sauce Tunfrikadeller Indbagt Laks med Spinat Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Honningmarineret Laks Spaghetti med Tigerrejer