Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Hamburgerryg Piccata med Rissalat


Print opskriften på Hamburgerryg Piccata med Rissalat Print opskrift

Del på Facebook

Hamburgerryg Piccata med Rissalat opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hamburgerryg piccata med rissalat:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Hamburgerryg Piccata med Rissalat:

Skær kødet i skiver af ca. ½ cm.

Bland mel og peber og vend hamburgerryggen heri.

Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne heri.

Varm smør og olie op på en slip-let pande, til det er lysebrunt. Steg kødskiverne gyldne ved svag varme - ca. 5 minutter.

Bland ingredienserne til rissalaten og sennepsdressingen, og servér.

Hamburgerryg Piccata med Rissalat opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hamburgerryg Piccata med Rissalat Print opskrift

Andre spændende opskrifter i svinekød kategorien

Katharinas Fyldte Butternut Græskar Roulade med Skinkefyld Bagt Kartoffelmos med Hamburgerryg-Rester Paprikagryde Frikadeller med Chili, Gulerod & Soltørede Tomater Kødboller i Selleri