Opskrifter » Hovedretter » Svinekød » Hamburgerryg Piccata med Rissalat
Hamburgerryg Piccata med Rissalat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hamburgerryg piccata med rissalat:
- 400 g kogt hamburgerryg
- 2 spsk hvedemel
- 1 knsp peber
- 2 æg
- 3 spsk vand
- 80 g parmesanost
- 30 g smør
- 1 spsk olie
- Rissalat:
- 3 dl kogte ris
- 1 tomat
- ½ rød peberfrugt
- ½ avokado
- 100 g blandet salat
- Sennepsdressing:
- 1 tsk dijonsennep
- 1 dl eddike
- 3 dl olie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hamburgerryg Piccata med Rissalat:
Skær kødet i skiver af ca. ½ cm.
Bland mel og peber og vend hamburgerryggen heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne heri.
Varm smør og olie op på en slip-let pande, til det er lysebrunt. Steg kødskiverne gyldne ved svag varme - ca. 5 minutter.
Bland ingredienserne til rissalaten og sennepsdressingen, og servér.
![Hamburgerryg Piccata med Rissalat opskrift](/billeder/opskrift-billede.jpg)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.