Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel


Print opskriften p Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel Print opskrift

Del på Facebook

Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave tuntatar med ansjos & sprød fennikel:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel:

Hak kapers, kørvel og skalotteløg fint.

Flæk et stykke agurk, skrab kernerne ud og skær så kødet i bittesmå tern. Drys let med salt og lad agurkekødet trække 30 minutter i en sigte, så vandet løber fra.

Skær fennikel i bittesmå tern. Pres citronsaft udover.

Hak sardellerne og tunfileten fint. Rør alle ingredienserne samme.

Rør yoghurten i og smag til med salt, peber, en lille smule sukker og ca. ½ spsk citronsaft.

Server på ristet brød.

Set i "Til Middag Hos Janus Nabil Bakrawi"

Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Tuntatar med Ansjos & Sprød Fennikel Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Arlas Lakseruller Lakseruller Tunlagkage Tunmousse Wraps med Laks & Spinat Lakseroulade med Spinat og Flødeost