Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Laksemousse af Fersk Laks


Print opskriften p Laksemousse af Fersk Laks Print opskrift

Del på Facebook

Laksemousse af Fersk Laks opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave laksemousse af fersk laks:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Laksemousse af Fersk Laks:

Læg laksen på et stykke sølvpapir med skindsiden nedad.

Hæld olie og citronsaft over og krydr en smule.

Luk sølvpapiret sammen til en lille pakke og bag laksen i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 15 minutter.

Når fisken er fædig, åbnes sølvpapirspakken og skindet bliver siddende på sølvpapiret. Pluk kødet i stykker, og lad det køle ned.

Sæt husblasen i blød i en skål koldt vand.

Riv løget og hæld det i en skål sammen med citronsaft, mayonnaise og skyr. og rør det hele godt.

Tilsæt laksen og smag til med salt og peber.

Tag husblasen op af skålen, og knug den fri for vand. Smelt den over vandbad. Når husblasen er helt smeltet, hældes den i laksemoussen i en tynd stråle under konstant omrøring (du skal ikke skrabe siderne af skålen - hvis det ikke kommer ud af sig selv, så lad det sidde).

Hæld moussen i de ønskede forme/skåle og sæt den på køl natten over. Serveres på en bund af salat med diverse pynt (agurk, tomat, citron, rejer, æg, avokado mm).

Laksemousse af Fersk Laks opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Laksemousse af Fersk Laks Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunlagkage Arlas Lakseruller Karolines Tunmousse Laksewraps Varmrøget Laks med Æblesellerifløde Lakserulle med Flødeost