Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Moussaka med Tun & Ostesauce


Print opskriften på Moussaka med Tun & Ostesauce Print opskrift

Del på Facebook

Moussaka med Tun & Ostesauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave moussaka med tun & ostesauce:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Moussaka med Tun & Ostesauce:

Til 4 personer.

Svits løg, hvidløg og champignon i olien i en gryde.

Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, fromage frais, salt og peber. Lad saucen simre 5 minutter.

Tag gryden fra varmen, og tilsæt tunen.

Rør æg, yoghurt og ost sammen.

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver, vend dem i rugmel og steg dem på begge sider i lidt olie.

Krydr dem med salt og peber og læg dem lagvis med tunsaucen i et ovnfast fad.

Slut af med aubergineskiver, og hæld ostesaucen over.

Bag moussakaen i ovnen ved 175°C i ca. 45 minutter.

Serveres med en grøn salat.

Moussaka med Tun & Ostesauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Moussaka med Tun & Ostesauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Honningmarineret Laks Spaghetti med Tigerrejer Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Tunfrikadeller med Kartoffelmos Lakselasagne Tunfrikadeller