Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Moussaka med Tun & Ostesauce


Print opskriften p Moussaka med Tun & Ostesauce Print opskrift

Del på Facebook

Moussaka med Tun & Ostesauce opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave moussaka med tun & ostesauce:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Moussaka med Tun & Ostesauce:

Til 4 personer.

Svits løg, hvidløg og champignon i olien i en gryde.

Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, fromage frais, salt og peber. Lad saucen simre 5 minutter.

Tag gryden fra varmen, og tilsæt tunen.

Rør æg, yoghurt og ost sammen.

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver, vend dem i rugmel og steg dem på begge sider i lidt olie.

Krydr dem med salt og peber og læg dem lagvis med tunsaucen i et ovnfast fad.

Slut af med aubergineskiver, og hæld ostesaucen over.

Bag moussakaen i ovnen ved 175°C i ca. 45 minutter.

Serveres med en grøn salat.

Moussaka med Tun & Ostesauce opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften p Moussaka med Tun & Ostesauce Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Fiskefrikadeller Stegt Ål Indbagt Laks med Spinat Tunfrikadeller Varm Lakseret med Mornay Sauce Tunfrikadeller med Kartoffelmos