Opskrifter » Hovedretter » Madtærter

Madtærter

27 retter fundet i Madtærter kategorien.

Ugens Opskrifter:

Squashtærte Kyllingetærte I Spinattærte med Feta & Bacon


  1. Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Beklæd en tærteform med dejen, tænd ovnen på 180°C. Snit porren i fine ringe, skil ringene ad, så du får fine tynde strimler. Hak løget og peberfrugten fint. Blancher porre, løg, peberfrugt og kyllingetern kort på panden. De...

  2. Kødtærte

    Kødtærte

    Svits kød, hakket løg og hvidløg i olie i en bred gryde eller sauterpande, til kødet har delt sig og skiftet farve. Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med krydderier og bouillon. Kog fyldet ind, til ...

  3. Spaghettitærte

    Spaghettitærte

    Riv spaghettien i små stykker og kog den al dente. Svits oksekødet. Når det skifter farve og skiller, tilsættes grøntsagerne, bouillonterningerne og lidt vand. Lad vandet koge ind. Bland derefter spaghettien sammen med kødet. ...

  4. Squashtærte

    Squashtærte

    Bland først squash, løg og skinke. Derefter blandes æg, olie, mel, bagepulver, salt, peber og ost. Vend derefter squash-blandingen i mel-blandingen, og hæld det hele i en tærteform. Bag tærten ca. 40 minutter ved 175°C. ...

  5. Porretærte

    Porretærte

    Rens porrerne. Skær dem i 3-5cm lange stykker på skrå. Svits porrerne i olie på en sauterpande ca. 10 minutter. Beklæd tærteformen med dejen. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter på midterste ribbe i...

  6. Kyllingetærte I

    Kyllingetærte I

    Dej: Ingredienserne blandes sammen og æltes godt. Dejen fordeles i et tærtefad og stikkes med en gaffel, hvorpå tærtebunden bages ved 200°C i 15 minutter. Fyld: Brun løg og champignon let. Tilsæt 2 spsk hvedemel og rør ihær...

  7. Laksetærte med Spinat

    Laksetærte med Spinat

    Put tærtedejen i en tærteform. I en gryde svitses spinat og løg indtil løgene er gennemsigtige. Til sidst svites laksen hurtigt med. Herefter hældes det over tærtedejen. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over tærten. Bag...

  8. Nem Porretærte med Skinke

    Nem Porretærte med Skinke

    Lav dejen efter anvisningen på pakken, og læg den i et tærtefad (24cm). Rens og snit porrerne fint, og kog dem i ca. 3 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af i et dørslag. Fordel porrer og skinke over tærtedejen. Pi...

  9. Shepherds Pie I

    Shepherds Pie I

    Brun først løgene i margarine, tilsæt kødet og lad det stege med, til det "smuldrer". Drys med salt, peber og mel. Tilsæt tomatkoncentrat, bouillon, krydderier og engelsk sauce og kog fyldet ca. 5 minutter. Låg: Skær kart...

  10. Chilitærte

    Til 4 personer. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæ¦t salt og vand og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). La...

  11. Rødløgstærte med Rosmarin

    Til 4 personer. Rør mel, æg, salt og olie sammen til en let dej. Rul den ud og læg den i en 24 cm, smurt tærteform. Skær spækket i tern og rist dem på en tør pande. Skær rødløgene i halve ringe og hak rosmarinen. Kom ...

  12. Grundopskrift på (mad)Tærtedej

    Kom alle ingredienserne til dejen i en foodprocessor, og kør det hurtigt. Kun til det lige hænger sammen. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den glat. Rul den derefter tyndt ud og beklæd en tærteform med dejen. Prik b...

  13. Tomattærte

    Til 4 personer. Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Try dejen ud i en smurt tærteform (ca. 22cm i diameter). Tryk den godt op ad kanterne. For...

  14. Aspargestærte med Skinke

    Rør gæren ud i vand og olivenolie. Tilsæt mel og salt, og rør godt. Del dejen i 4 stykker, og rul dem som pizza bunde, og læg dem på bageplader med bagepapir. Blanchér aspargesene i kogende vand i 2-3 minutter - lad dem dryppe ...

  15. Skinketærte med Spinat & Champignon

    Beklæd en tærteform (30cm) med den færdige tærtedej. Tænd ovnen på 200°C (almindelig). Nip spinaten fri for stilke, og skyl den godt. Damp den i det vand, der hænger ved. Herefter hakkes spinaten groft, og væden presses ud. ...

  16. Nem Porretærte med Skinke

    Nem Porretærte med Skinke

    Lav dejen efter anvisningen på pakken, og læg den i et tærtefad (24cm). Rens og snit porrerne fint, og kog dem i ca. 3 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af i et dørslag. Fordel porrer og skinke over tærtedejen. Pi...

  17. Tærte med Laks & Spinat

    Smuldr ingredienserne til dejen, og saml den hurtigt. Pak dejen ind i film, og stil den koldt ca. 30 minutter. Rul dejen ud, og læg den i en tærteform (ca. 27cm). Bunden skal ikke forbages. Vrid den optøede spinat fri for væde, og...

  18. Skinketærte med Champignon

    Smuldr smørret i melet, tilsæt ymer og saml dejen. Stil dejen koldt i mindst 3 timer, men gerne natten over. Rens champignonerne, skær dem i skiver, og rist dem på panden i lidt smør, indtil alt væden er fordampet. Rul halvdele...

  19. Bacontærte med Peberfrugt

    Tænd ovnen på 200°C Rul tærtedejen ud og læg den i 2-4 portionstærteforme. Prik bundene med en gaffel og forbag dem ca. 8 minutter. Svits imens bacontern i en gryde ca. 5 minutter. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege...

  20. Spinattærte med Feta

    Optø spinaten og tryk den fri for væde. Skær spinaten lidt igennem. Beklæd tærteformen med dej. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter. på midterste ribbe i ovnen. Smuldr fetaosten. Tilsæt æg, mæl...

  21. Porretærte

    Porretærte

    Rens porrerne. Skær dem i 3-5cm lange stykker på skrå. Svits porrerne i olie på en sauterpande ca. 10 minutter. Beklæd tærteformen med dejen. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 225°C i 10 minutter på midterste ribbe i...

  22. Kødtærte

    Kødtærte

    Svits kød, hakket løg og hvidløg i olie i en bred gryde eller sauterpande, til kødet har delt sig og skiftet farve. Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med krydderier og bouillon. Kog fyldet ind, til ...

  23. Løgtærte

    Beklæd et stort tærtefad med dejen. Pil løgene og hak dem fint. Kog dem klare i fedtstoffet, sval af. Pisk mel, æg og fløde sammen. Tilsæt kommen, salt og peber. Kom løgene i. Fordel fyldet over dejen og drys skinkestrimler ove...

  24. Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Kyllingetærte med Porre & Bacon

    Beklæd en tærteform med dejen, tænd ovnen på 180°C. Snit porren i fine ringe, skil ringene ad, så du får fine tynde strimler. Hak løget og peberfrugten fint. Blancher porre, løg, peberfrugt og kyllingetern kort på panden. De...

  25. Spaghettitærte

    Spaghettitærte

    Riv spaghettien i små stykker og kog den al dente. Svits oksekødet. Når det skifter farve og skiller, tilsættes grøntsagerne, bouillonterningerne og lidt vand. Lad vandet koge ind. Bland derefter spaghettien sammen med kødet. ...

  26. Gratin

    Dej: Rør mornaysauce, mel, salt og peber sammen i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog ved kraftig varme og under piskning. Kog blandingen godt sammen ved jævn varme, stadig under piskning (ca. 2 minutter). Dejen skal være tyk og g...

  27. Laksetærte med Spinat

    Laksetærte med Spinat

    Put tærtedejen i en tærteform. I en gryde svitses spinat og løg indtil løgene er gennemsigtige. Til sidst svites laksen hurtigt med. Herefter hældes det over tærtedejen. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over tærten. Bag...

  28. Kalkunquiche med Basilikum

    Sæt ovnen på 200°C. Tryk dejen ud i en smurt tærteform. Tryk kanten godt til. Prik bunden med en gaffel. bag nederst i ovnen ca. 10 minutter, til dejen har fået lidt farve. Pisk imens mælk, æg, sennep og sort peber sammen i en ...

  29. Minitærter med Ost

    Kør mel og fedtstof i tern i en køkkenmaskine til en smuldrende masse. Tilsæt æggeblomme, salt og vand og kør, til dejen samler sig til en kugle. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile på køl i 30 minutter. Skær forårsløgene i...

  30. Tomatpie med Ost

    Sæt ovnen pÃ¥ 250°C. Rul dejen ud, og beklæd formen. Læg folie over dejen, og bag i 5 minutter. Fjern folien. Bag yderligere 5 minutter, til dejen er gylden. Lad bunden svale af. Skru ovnen ned til 175°C. Pisk fløde, æggehvider, Ã...

  31. Squashtærte

    Squashtærte

    Bland først squash, løg og skinke. Derefter blandes æg, olie, mel, bagepulver, salt, peber og ost. Vend derefter squash-blandingen i mel-blandingen, og hæld det hele i en tærteform. Bag tærten ca. 40 minutter ved 175°C. ...

  32. Kyllingetærte I

    Kyllingetærte I

    Dej: Ingredienserne blandes sammen og æltes godt. Dejen fordeles i et tærtefad og stikkes med en gaffel, hvorpå tærtebunden bages ved 200°C i 15 minutter. Fyld: Brun løg og champignon let. Tilsæt 2 spsk hvedemel og rør ihær...

  33. Super Hurtig Græsk Tomattærte

    Rul tærtedejen ud og læg den på en bageplade (man kan finde nogle gode, færdige tærtedeje i supermarkederne - men du kan selvfølgelig også lave din egen helt fra bunden). Bøj kanterne op og rynk dem lidt hele vejen rundt, så de...

  34. Spinattærte med Feta & Bacon

    Spinattærte med Feta & Bacon

    Smuldr smør og hvedemel. Tilsæt salt og vand og saml dejen hurtigt uden at ælte for meget. Lad den hvile i køleskab i mindst ½ time. Imens kan du forberede fyldet. Skær bacon i mindre stykker og steg. Læg på fedtsugende papir...

  35. Porre/Pasta Tærte

    Pastaen, porrerne, skinken og det hakkede løg lægges i et ildfast fad. Mælk, oregano, salt og peber piskes sammen og hældes over. Til sidst pyntes der med revet ost, og retten sættes i ovnen ved 225°c i 30 minutter. P.s. Por...