Opskrifter » Slankeopskrifter » Vægtvogterne

Vægtvogterne

50 retter fundet i Vægtvogterne kategorien.

Ugens Opskrifter:

Pasta med Skinke Pasta med Oste- & Grøntsagssauce (Vægtvogterne) Hvidkålsret med Svinefars


  1. Fedtfattig Hindbærmousse

    Fedtfattig Hindbærmousse

    Til 4 personer. Udblød husblasen 5 minutter i koldt vand, vrid vandet af, og kom den i en skål. Bring en lille gryde vand i kog, tag den fra varmen, og sæt skålen med husblasen ned i vandet, som skal nå halvt op om skålen. Rør ...

  2. Kyllingeburger med Guacamole (Vægtvogterne)

    Kyllingeburger med Guacamole (Vægtvogterne)

    4 portioner - 15 ProPoints pr. portion Hæld kødet i en stor skål, tilsæt en smule salt og peber. Rør kødet kraftigt med en elpisker, tilsæt æggehviden og pisk et minut ved højeste hastighed. Tilsæt fløden og pisk i yderligere ...

  3. Pasta med Skinke

    Pasta med Skinke

    4 portioner. Kog spaghettien. Skær skinken i strimler, og steg den sprød i margarinen. Tilsæt strimlet peberfrugt, finthakket løg og hvidløg, og lad det stege med i 1-2 minutter. Kom tomater ved, og bland med pastaen. Krydr...

  4. Pasta med Oste- & Grøntsagssauce (Vægtvogterne)

    Pasta med Oste- & Grøntsagssauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 10 ProPoints pr. portion Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler med kartoffelskrælleren. Skær porren i strimler, og del broccolien i små buketter. Sæt pastaen over, og læg broccolien ved, når halvdelen af...

  5. Kyllinge- & Aspargesgryde (Vægtvogterne)

    4 portioner - 8 Pro-Points pr. portion Kog risene. Skær kyllingefileterne i strimler, som steges i olie, og krydres med salt og peber. Skær asparges, svampe, løg og peberfrugt ud i mundrette stykker. Steg dem på en slip-let pan...

  6. Kyllingespyd med Krydderris (Vægtvogterne)

    4 portioner - 8 ProPoints pr. portion Skær kyllingen ud i ca. ½cm tykke strimler. Bland alle ingredienser til marinaden, og lad kødet marinere heri i 1 time. Sæt kyllingestrimlerne på spyd og grill dem enten på en kulgrill el...

  7. Lun Laksesalat (Vægtvogterne)

    4 portioner - 6 ProPoints pr. portion Skær laksen i ca. ½x½cm terninger. Bland sukker og salt, og læg laksestykkerne heri og tilføj lidt peber, enten sort eller hvid. Gravér laksen ved stuetemperatur i ca. 15 minutter. Sky...

  8. Thaipandekager (Vægtvogterne)

    4 portioner - 9 ProPoints i hver portion Kom bærrene i en skål. Hak citronmelissen, og bland det i bærrene sammen med flormelisen. Stil skålen i køleskabet. Pisk mel, sukker, kokosmel, æg og kokosmælk sammen til en jævn dej. ...

  9. Krydderbøf med Couscoussalat (Vægtvogterne)

    4 portioner - 9 ProPoints pr. portion Tilbered couscousen ifølge pakkens anvisning. Bland det hakkede kød, ajvar relish, hvidløg, 1 tsk koriander og salt sammen. Form farsen til bøffer, og steg dem i margarine. Bland kidneybøn...

  10. Kyllingeburger med Guacamole (Vægtvogterne)

    Kyllingeburger med Guacamole (Vægtvogterne)

    4 portioner - 15 ProPoints pr. portion Hæld kødet i en stor skål, tilsæt en smule salt og peber. Rør kødet kraftigt med en elpisker, tilsæt æggehviden og pisk et minut ved højeste hastighed. Tilsæt fløden og pisk i yderligere ...

  11. Frikadeller med Tomatsauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 11 ProPoints pr. portion Rør det hakkede kød meget grundigt sammen med samtlige ingredienser til farsen. Lad det hvilke i køleskabet i en halv times tid, og rør igen. Kog pastaen. Form farsen til frikadeller med e...

  12. Coleslaw (Vægtvogterne)

    4 portioner - 1 ProPoints pr. portion Hak grøntsagerne og bland de resterende ingredienser i. Kan evt. serveres til pulled pork eller pulled chicken....

  13. Falafel-Pita (Vægtvogterne)

    4 portioner - 11 ProPoints pr. portion Tahini: rist sesamfrøene på en tør pande og blend dem derefter. Tilsæt vand og citronsaft og blend i ½ minut. Tilsæt olie og salt og blend til en puré. Falafel: Hak løgene og mos kikæ...

  14. Wraps med Kødfyld (Vægtvogterne)

    4 portioner - 12 ProPoints pr. portion Hak tomaterne i tern. Opvarm en stegepande til fedtfattig stegning og brun kødet. Tilsæt tacokrydderi, løg, hvidløg og tomater. Lad det stege ved høj varme, indtil det meste af væsken e...

  15. Grøntsagswok med Parmaskinke (Vægtvogterne)

    1 portion - 11 ProPoints Kog nudlerne. Varm olien op, og woksteg grøntsagerne. Del skinken i mindre stykker, og steg den sprød. Bland skinke og nudler med grøntsagerne. Smuldr salattern og persille over inden servering....

  16. Spaghetti med Kødsauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 11 ProPoints pr. portion. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hak grøntsagerne i en blender. Opvarm en pande og brun kødet og grøntsagerne i en lille smule olie. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpure...

  17. Oksefilet med Kraftfuld Sauce (Vægtvogterne)

    4 portioner - 10 ProPoints pr. portion Skræl rodfrugterne, og skær dem i skiver. Læg dem i et ovnfast fad sammen med tynde løgringe, hvidløg og timian. Krydr med salt og peber. Dryp olie over og bag i ovnen ved 200°C i ca. 30 minut...

  18. Tacogryde (Vægtvogterne)

    4 portioner, 10 ProPoints pr. portion. Skær kødet i strimler og bland det med sojaen. Brun kødet i margarine i en gryde. Skær løgene i strimler, fjern kernerne fra chilien og hak den fint, inden det hele kommes i gryden. Ti...

  19. Rabarbertærte med Marengs (Vægtvogterne)

    12 portioner. Bland hvedemel og majsmel med bagepulver, æggeblomme, kvark og æblemos til en smidig dej. Fordel dejen i en smurt springform, og lad den hvile i køleskabet i ca. 1 time. Skær rabarberne ud i stykker, bland dem med...

  20. Thaigryde (Vægtvogterne)

    4 portioner. Kog nudlerne. Skær kylling, squash og peberfrugt i tern. Skær chili og forårsløg i strimler. Varm en stegepande med olie og ingefær op. Steg kyllingen, og tilsæt grøntsagerne og det pressede hvidløg. Lad det st...

  21. Lækker Fyldt Minutbøf

    2 portioner. Skræl og kog kartoflerne. Rør osten sammen med basilikum og hvidløg. Bank bøfferne flade og krydr med salt og peber. Smør osten på dem, og rul dem sammen. Stik en tandstik igennem. Brun dem på alle sider i marga...

  22. Pasta med Skinke

    Pasta med Skinke

    4 portioner. Kog spaghettien. Skær skinken i strimler, og steg den sprød i margarinen. Tilsæt strimlet peberfrugt, finthakket løg og hvidløg, og lad det stege med i 1-2 minutter. Kom tomater ved, og bland med pastaen. Krydr...

  23. Kød- og Rodfrugtsuppe

    4 portioner. Skær kødet og de pillede løg i strimler. Brun kødet i en gryde. Kom løgene ved, og lad dem stege med et par minutter. Drys mel over, og tilsæt laurbærblad og bouillon. Lad småkoge et par minutter. Skær d...

  24. Sesampaneret Torsk

    2 portioner. Skær fisken ud i mindre stykker. Pisk ægget, og vend først fisken i æg og derefter i sesamfrø. Steg fiskestykkerne i margarinen. Kog pasta og bønner. Rør yoghurten med paprika, salt og peber. Servér fiske...

  25. God Kødsauce med Rødbeder

    4 portioner. Hak løg og hvidløg fint. Varm olien op i en stegepande. Steg løg og hvidløg, uden at det tager farve. Tilsæt det hakkede kød, og steg til en grynet konsistens. Kom tomater, timian, laurbærblad, fond og vin ved. ...

  26. Vægtvogternes Kartoffelpandekager

    4 portioner. Skræl og riv kartofler og rodfrugter groft. Bland porrestrimler, æg og persille i, og krydr med salt og peber. Varm en stegepande op med olie, og hæld grøntsagsblandingen på. Steges ca. 3 minutter på hver side...

  27. Middelhavskylling

    1 portion. Mediterranean sauce kan købes hos Weightwatchers. Kog pastaen. Skær aubergine, squash of peberfrugt i mindre stykker, og steg dem i olien. Vend linser og frisk timian i. Grill kyllingefileten. Servér fileten me...

  28. Laks med Parmaskinke

    4 portioner. Skær skinken i strimler, og bland med oliven, tomato, løg og basilikum. Læg laksen i et ovnfast fad. Dryp saften fra ½ citron over, og krydr med salt og peber. Fordel oliven- og løgblandingen over laksen. Bl...

  29. Gryderet med Hamburgerryg

    4 portioner. Skræl og kog kartoflerne. Skær hamburgerryg, gulerødder og pastinak i strimler. Varm olien i en gryde. Tilsæt tomater, tomatpuré og bønner. Lad det småkoge i ca. 10 minutter. Drys saucejævner i, og rør rundt. ...

  30. Kødboller i Tomatsauce

    4 portioner. Lav en fars af hakket svinekød, hvidløg, løg, paprika og olie. Til kødboller, som lægges i et ovnfast fad. Steg dem i ovnen ved 175°C i ca. 10 minutter. Hak løg, hvidløg og peberfrugt fint til saucen. Steg i olien...

  31. Kylling i Parmaskinke

    2 portioner. Skær guleroden i grove strimler, og skær løg og hvidløg i fine skiver. Skær appelsinen ud i små fileter uden hinder. Læg det hele i en skål sammen med rucolasalat, krydderurter og bønner. Pisk dressingen samme...

  32. Citrussalat med Laks

    2 portioner. Tilbered perlespelt. Læg laksen i et ovnfast fad. Pensl med olie, og kom limeskiver ovenpå. Tilberedes i ovn ved 175°C i ca. 15 minutter. Skræl appelsin og grapefrugt, og skær ud i fileter. Skræl gulerode...

  33. Timianmørbrad med Mos

    2 portioner. Skær de skrællede kartofler i mindre stykker. Kog, til de er møre. Gnid mørbraden med timian, og krydr med salt og peber. Brun champignonerne i 1 tsk margarine, og krydr med salt. Brun mørbraden på alle sider...

  34. Estragonfilet med Pasta

    4 portioner. Kog pastaen. Hak løget fint, hak estragonen, og del svampene i kvarte. Skær mørbrad og bacon i skiver. Varm olien op i en stegepande. Steg løg, svampe og bacon et par minutter. Kom mørbraden ved, og lad den...

  35. Kylling i Lime

    4 portioner. Skræl og kog kartoflerne, og lad dem køle af. Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i et ovnfast fad. Pil løget, og skær det i ringe, som lægges øverst. Krydr med rosmarin, salt og peber. Skær kyllingefileterne...

  36. Rugbrød med Tun

    1 portion. Bland yoghurten med den drænede tunfisk, peberfrugt og majs. Krydr med salt og peber. Kom salat på brødet, og smør tunblandingen på. Pynt med rødløg i ringe, dild og lime. Pro-points i portionen: 8...

  37. Spidskåldolmere

    4 portioner. Kog perlebyggen. Skær stokken af kålen og kog den i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Lad kålen afkøle og pil bladene af. Hak løg og champignon og steg i 1 tsk margarine. Bland med perlebyg, hakket kød, soja, s...

  38. Kyllinge- og Rødbedequinoa

    2 portioner. Kog quinoaen. Skræl rødbederne, skær dem ud, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber, dryp olie over, og bag i ovn ved 200°C i ca. 15 minutter, til de er møre. Bland quinoa, rødbeder, salat, peberfru...

  39. Bønnesalat med Krebsehaler & Salattern

    2 portioner. Kog æg og sukkerærter. Skræl guleroden, og skær den i lange, tynde strimler. Skyl bønnerne. Skær løget i ringe. Mos salattern, og bland med yoghurt. Smag til med salt og peber. Bland bønner, gulerod, sukk...

  40. Rød Kylling med Pasta

    4 portioner. Læg fileterne i et smurt ovnfast fad. Bland ajvar, hvidløg, limesaft og -skal, basilikum, salt og peber. Smør det over fileterne, og tilbered i ovn ved 200°C i ca. 25 minutter. Servér med pasta. Pro-points i HE...

  41. Linse- og Rodfrugtsuppe

    4 portioner. Hak løg og hvidløg. Skær de skrællede kartofler, gulerødder og pastinak i tern. Svits løg og rodfrugter i olie i en gryde. Krydr med timian, salt og peber. Tilsæt linser og bouillon, og lad simre ved svag var...

  42. Cremet Gryderet med Kartoffelmos

    4 portioner. Skræl og kog kartoflerne. Læg tomaterne i blød i ca. 20 minutter. Skær kødet i strimler, som brunes i margarine i en gryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt vand, og lad det koge op. Skru ned for varmen, og rø...

  43. Pasta med Broccoli- og Tomatsauce

    4 portioner. Læg tomaterne i blød i ca. 20 minutter. Kog pastaen. Den broccolien i buketter, og blanchér dem et par minutter i letsaltet vand. Skær tomaterne ud i mindre stykker. Hak løget fint, og steg det i olie. Ko...

  44. Rodfrugtgratin med Hamburgerryg

    4 portioner. Skræl rodfrugter og porre, og skær dem i strimler. Kog mælk og fløde op under omrøring. Kom rodfrugter, porre, hvidløg, salt og peber ved. Lad det simre i 5-10 minutter. Vend timian og ost i. Anret det i et ov...

  45. Torsk med Tomat & Oliven

    4 portioner. Optø fisken, hvis den er frossen. Skræl og kog kartoflerne. Læg fisken i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Pres citronsaft over. Skær tomaterne i halve, og læg dem i fadet sammen med oliven, hakket h...

  46. Kogt Laks med Peberrodssauce

    4 personer Kog kartofler og broccoli. Smelt margarinen til saucen og tilsæt mel og mælk. Lad saucen koge op under omrøring og herefter simre ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt, peber og peberrod. Kom revet citro...

  47. Kylling med Krydderurter

    1 person Tilbered bulguren. Læg kyllingefileten i et ovnfast fad. Pensl den med margarine blandet med soyaen. Bland citronskal og hakkede krydderurter, og drys det over kyllingen. Tilberedes i ovn ved 200°C i ca. 20 minutter. Se...

  48. Grøntsager i Parmesan

    4 portioner Skær squash og aubergine over på langs, og bagefter i både. Læg grøntsagerne på et skærebræt, og drys dem med salt. Lad dem trække ca. 15 minutter. Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker, som koges m...

  49. Svinemørbrad med Krydderurter

    1 portion Krydr svinemørbraden med salt og peber, og brun den i olien. Læg den i et ovnfast fad, og steg den færdig i ovnen, 150°C i ca. 15 minutter. Tag den ud, og rul i finthakket dild og persille. Skær alle grøntsager ud i mi...

  50. Fedtfattige Muffins

    Æggehviderne piskes stive. Bananen moses, og blandes med i hviderne sammen med de tørre ingredienser. Dejen fordeles i 6 muffinsforme, og pålægschokoladen knuses og fordeles på kagerne. Bages i 10 minutter ved 200°C varmluft....

  51. Fedtfattig Hindbærmousse

    Fedtfattig Hindbærmousse

    Til 4 personer. Udblød husblasen 5 minutter i koldt vand, vrid vandet af, og kom den i en skål. Bring en lille gryde vand i kog, tag den fra varmen, og sæt skålen med husblasen ned i vandet, som skal nå halvt op om skålen. Rør ...

  52. Fuldkornslasagne

    Hak hvidløg og løg løg - skær peberfrugt i små stykker. Riv gulerødderne. Svits løg og hvidløg i olie og kom peberfrugten i. Tilsæt kødet og svits det med nogle minutter. Tilsæt herefter krydderier og gulerødder. Tils...

  53. Hvidkålsret med Svinefars

    Hvidkålsret med Svinefars

    Skræl og hak løget i tern. Skær hvidkålet i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i terninger. Brun farsen i olie. Tilsæt løgene og lad dem brune med. Tilsæt hvidkål, gulerødder og ris. og derefter vand og bouill...